Aksaray’da Eğitim Gücü Sen'den Promosyon Hamlesi - 05.09.2022 - Video Galerisi
Video Galerisi // 5 Eylül 2022 Pazartesi

Eğitim Gücü Sen Aksaray İl Temsilcimiz Barış KAYA, banka promosyonlarının revize edilmesi için hazırladıkları itiraz dilekçelerini Milli Eğitim Müdürlüğü ve Banka müdürlüklerine vereceklerini söyledi.

Aksaray’da Eğitim Gücü Sen'den Promosyon Hamlesi - 05.09.2022İl Başkanımız yaptığı açıklamada, 6 bin öğretmenin dalganan enflasyon karşısında banka promosyonları konusunda hak kaybı olduğunu belirtti. 3500 TL maaş alan bir emekliye bankalar 7500 lira promosyon verirken ek dersiyle birlikte 12-13 bin lira maaş olan öğretmenlere 3-5 bin lira arası bir promosyon ödenmesinin mağduriyet oluşturduğunu söyledi. Öğretmenlerden de gelen yoğun talepler geldiğini ifade eden KAYA, hazırladıkları dilekçeleri bugün itibari ile İl Milli Eğitim Müdürlügune ve Banka Müdürlüğüne vereceklerini söyledi. Diğer sendikalara da birlikte hareket etme çağrısında bulunan İl Temsilcimiz yaşanabilecek aksaklıklar için de avukatlarımızla hukuki olarak takipçisi olacaklarını belirtti.
ONLİNE ÜYELİK Herkesin sustuğu yerde "Hak mücadelenizin gür sesi olarak BİZ varız.“ anlayışıyla kurulduk. "Mesele ve sorun varsa çözümü de var." inancıyla yola çıkmış Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası -EĞİTİM GÜCÜ SEN- bu amaçla kurulmuştur.
Online Üyelik
// Diğer Video Galerisi