Genel Başkanımız Oğuz Özat Bbn Turk Tv'de Kırmızı Kalem Program Konuğu (14.08.2022) - Video Galerisi
Video Galerisi // 14 Ağustos 2022 Pazar

Genel Başkanımız Oğuz Özat 14.08.2022 Pazar günü moderatörlüğünü İsmail Yolcu'nun yaptığı BBN TURK TV'de canlı yayınlanan Kırmızı Kalem programının konuğu oldu.

Genel Başkanımız Oğuz Özat Bbn Turk Tv'de Kırmızı Kalem Program Konuğu (14.08.2022)
Sendikamızın doğuşu, çalışmalarımız, yargıya taşıdığımız konular Öğretmenlik Meslek Kanunu, Kariyer Basamakları Yönetmeliği, öğretmenlerin sorunları ve talepleri, kadrolu, sözleşmeli, ücretli, Piktes öğretmenleri, öğretmen atamaları, formasyon, KPSS skandalı ve daha pek çok konuya ilişkin ayrıntılı açıklamalar yapan Özat, sendikamız Öğretmen Memnuniyet Anketi'nin çarpıcı sonuç ve istatistiklerini de ilk kez yayında paylaştı. 
 
Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer'in çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Bakana yaptığı çağrılar ile yayın süresince ve sonrasında Eğitim Gücü Sen gündeme oturdu. İyi seyirler...
ONLİNE ÜYELİK Herkesin sustuğu yerde "Hak mücadelenizin gür sesi olarak BİZ varız.“ anlayışıyla kurulduk. "Mesele ve sorun varsa çözümü de var." inancıyla yola çıkmış Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası -EĞİTİM GÜCÜ SEN- bu amaçla kurulmuştur.
Online Üyelik
// Diğer Video Galerisi