2022 Yılı Öğretmen Atamaları İle İlgili Resmi Talepte Bulunduk - Duyurular
Duyurular // 29 Nisan 2022 Cuma

Mayıs ayı gelmesine rağmen 2022 yılı öğretmen atama takvimi yayımlanmamıştır.

2022 Yılı Öğretmen Atamaları İle İlgili Resmi Talepte BulundukMayıs ayı gelmesine rağmen 2022 yılı öğretmen atama takvimi yayımlanmamıştır. Atama bekleyen on binlerce öğretmen adayı, atamaların ne zaman olacağı konusunda ki belirsizlik yüzünden yoğun stres ve kaygı yaşamaktadır.

2022 KPSS tarihleri bellidir, öğretmen alımının yapılıp yapılamayacağı bu sınavdan önce netlik kazanmalıdır.
2022 yılında 90 bin civarında ücretli öğretmen çalıştıran Bakanlık var olan öğretmen ihtiyacını karşılamak için acilen bir girişimde bulunmalı, atama bekleyen on binlerce öğretmenin bu beklentilerine cevap vermelidir.

Halihazırda geçerliliği olan sınav puanına sahip atama bekleyen on binlerce öğretmen adayının mağduriyet yaşamaması için en kısa zamanda 2022 öğretmen atama işlemlerine ilişkin bilgilendirme ve çalışma yapılması hususunda Milli Eğitim Bakanlığına resmi talepte bulunduk.
ONLİNE ÜYELİK Herkesin sustuğu yerde "Hak mücadelenizin gür sesi olarak BİZ varız.“ anlayışıyla kurulduk. "Mesele ve sorun varsa çözümü de var." inancıyla yola çıkmış Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası -EĞİTİM GÜCÜ SEN- bu amaçla kurulmuştur.
Online Üyelik
// Diğer Duyurular